SHAMBALA

shambala

Shambala està integrada per professionals de la comunicació, l’educació, la formació, l’oci i les arts, i treballem tant en l’àmbit educatiu com en el professional.

Què ens proposem en l’àmbit educatiu?

Per a nosaltres, educar significa realitzar un procés d’acompanyament, que implica fomentar l’educació integral de nens i joves, facilitant la seva autonomia, la seva creativitat, la gestió de les seves emocions des del respecte (a si mateix/a i als altres) i la capacitat de prendre decisions de manera positiva.

Per aquests motius, les nostres activitats tenen un doble objectiu:

• Formar a totes les persones implicades en l’educació de nens i joves (professors, pares, educadors, etc.) perquè puguin disposar de múltiples eines i tècniques de desenvolupament personal, professional i social. La finalitat és que aquestes eines puguin aplicar-se de manera pràctica amb alumnes, grups i col·lectius, famílies, companys, equips de treball i altres professionals del sector.

• Desenvolupar les habilitats personals, emocionals i socials d’infants i joves, com elements imprescindibles del seu benestar i del seu òptim desenvolupament afectiu i intel·lectual. Per a això, dissenyem i gestionem activitats pedagògiques i de lleure, combinant l’entreteniment, la creativitat i la imaginació juntament amb l’aprenentatge, la participació i la sensibilització social.

I en l’àmbit professional?

De manera molt similar, a la feina, on passem bona part de la nostra vida, volem dur l’esperit d’algunes de les nostres propostes formatives, amb l’interès de desenvolupar de manera excel·lent els objectius individuals i grupals de persones, organitzacions i/o equips.

http://www.shambala-events.org/cat/shambala-cat-home.php

Podeu fer una ullada al darrer butlletí. Molt interessant:

http://www.shambala-events.org/cat/04_pdf/infoshambala-n2-maig-juny-2010.pdf

This entry was posted in BUTLLETINS ON LINE, TUTORIA I ORIENTACIÓ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *