Tallers coeducació

Avui ha estat una gran experiència. Hem après moltes coses i sobretot hem après que l’ordre és molt important. Tenir casa nostra endreçada és feina de tots i de totes.

6 thoughts on “Tallers coeducació

 1. Família Fábregas i Salazar

  Només porteu un dia de tallers i sembla que hagueu fet miracles. Fins i tot la roba bruta plegaven! M’han ensenyat com estendre i plegar la roba per no haver de planxar tant. Ja m’han demanat de fer un pastís (s’ha de dir que aquí ja ajudaven), i de preparar una rentadora (si em descuido em barregen la roba bruta amb la neta). M’han dit que també aprendran a fer el llit (amb mi no hi ha manera, tornarem a insistir, si demà arribem tard és que estan fent el llit).
  Quin és el secret? Per què el que aprenen a l’escola ho fan i si els ho dius a casa no? Porto més d’un any recordant-los gairebé cada dia “la roba bruta!” per tal que desin la roba bruta al seu lloc després de dutxar-se. Fins i tot fent-ho com un joc costa.
  A veure què aprenen demà, i aprofitarem l’avinentesa per redreçar els costums de la llar.

  Felicitats!

  Repetireu l’any vinent?

  Marta.

 2. Família Fábregas i Salazar

  Avui es pot dir que s’han fet un fart de plegar roba, i amb força traça. Però el que més m’ha agradat és que mentre acotxava la meva filla gran, m’ha explicat un conte:

  “Hi havia una vegada una escola, això era la última setmana del segon trimestre, i van fer uns tallers. Hi havia una nena que anava a segon que no sabia escombrar. I el que més li va agradar va ser estendre la roba…”

  A casa nostra heu triomfat.

  Marta.

 3. Esther Vilar

  Els meus fills estan encantats amb totes les coses que han après. Trobo que ha estat una iniciativa molt i molt positiva. Moltes felicitats a la nostra gran petita escola!!!

 4. Família Ribas Graell

  Moltes gràcies per reinventar cada dia la vostra feina. Dona gust que encara estigueu motivades per fer coses noves.
  Suposo que ja heu vist les cares dels nens com han gaudit.
  Afegir al que han dit les altres mares que han pogut compartir temps amb nens de les altres classes i crec que aixó també és molt enriquidor.
  Quan tingueu temps ens envieu les receptes!!!!!!

 5. Família Fábregas i Salazar

  Encara que sembli que em repeteixi més que l’all, i a falta d’un lloc millor on fer el meu comentari, dir-vos que ens ha agradat molt la darrera revista. Hem disfrutat molt veient, al detall, cadascun dels diferents tallers que es van fer. I no només això, sinó les reflexions, composicions, i d’altres que no s’han pogut copsar amb el reportatge fotogràfic. I això que diuen que una imatge val més que mil paraules… Hi ha una frase en especial que em va agradar perquè moltes vegades l’he comentat a casa: “la mare somia que la família l’ajudi”. Veig que no sóc la única, o potser ha estat un dels meus fills qui ho ha dit?
  Aprofitaré també per dir que les dedicatòries a les mestres que se’n van han estat molt emotives: la cançó, el poema amb trAMPA, els records dels nens i els propis records de les que ens deixen. Seria molt demanar poder escoltar la cancó? Ja que els pares només vam poder assistir amb una representació de l’AMPA, potser podríem escoltar alguna coseta.
  I ja per acabar, us desitgem un molt bon estiu a tothom.
  Fins la tornada.

  Marta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *