Programa SI

Aprofitant que a l’escola estem duent a terme el Programa Sí, els nens i les nenes d’ Educació Infantil i Cicle Inicial, hem celebrat el dia de la taronja. Hem aprofitat per fer un treball conjunt entre diferents cicles de l’escola per tal de fer extensiu el nostre programa a la resta de l’alumnat. D’aquesta manera, hem pogut aprofitar l’ajuda dels nens i les nens de 5è i 6è que ens han donat un cop de mà a l’hora de pelar les taronges.

Durant aquesta jornada, hem pogut completar els nostres aprenentatges sobre l’alimentació saludable i els hàbits que li van bé al nostre cos i al nostre cor. Hem disfrutat molt d’aquest esmorzar tant saludable i hem fet nous descobriments:

–  Hi ha taronges àcides, mentre que d’altres són més dolces.

–  Les taronges van molt bé pel cos i el cor.

–  Alguns hem pelat les taronges amb el ganivet i d’altres amb els dits.

–  Les taronges es poden separar amb grills.

–  O també les podem tallar i menjar-les amb la forquilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *