2011 11 Novembre

1. Colònies

A finals de setembre i principis de novembre Cicle Inicial i Cicle Mitjà van fer les colònies. Han estat valorades molt positivament. Els nens i les nenes han gaudit d’un espai on aprendre, compartir i intercanviar experiències.

2. Festa de la castanyada

Divendres passat vam celebrar la castanyada.
Vam poder dansar els balls que cada curs va treballar, vam menjar uns bons panellets i el grup dels grans de sisè, vestits de castanyeres, ens varen repartir les castanyes i ens van preparar contes que van representar a les classes del pis de baix. Van rebre molts aplaudiments.

3. Festa de benvinguda als alumnes i famílies de P3

Com cada inici de curs, l’Escola, els nens i nenes i mares i pares de la classe de P4, Els Cavalls, volem fer una trobada de benvinguda per als nens i nenes de P3 , Les Tortugues, i els seus pares i mares.
La trobada de benvinguda es farà el diumenge 13 de novembre a les 11 del matí.
Cal que les mares i pares de la classe de les Tortugues estigueu al cas de les propostes

que us vagin fent els adults de la classe dels Cavalls.

4. Festa de Santa Cecília.

El dilluns, 22 de novembre celebrarem Santa Cecília, patrona de la Música. Com cada any a l’escola s’organitzaran concerts fets pels alumnes que ens faran passar un dia molt musical.
Considerem important realitzar aquestes activitats entre tot l’alumnat de l’Escola pels lligams afectius que crea i per l’estimació a la música que desperta.

5. El Consell Escolar

El proper dimarts, 29 de novembre celebrarem el Consell Escolar. En ell aprovarem el Pla Anual (propostes de treball que fa el Claustre per aquest curs, les sortides i colònies i les activitats extra escolars), les Normes de funcionament i organització de centre i el Projecte Educatiu del Menjador Escolar.

6. Comenius
A l’octubre alguns mestres van anar a Polònia a realitzar la tercera trobada d’intercanvi amb les escoles participants. Vam conèixer l’escola, el seu sistema educatiu i vam intercanviar treballs i experiències dels alumnes. Més endavant, amb les produccions dels nens/es farem una exposició al vestíbul del Centre.

6. Encants de Tardor

El proper DIUMENGE 6 de novembre a partir de les 11h del matí, l’AMPA organitza els Encants de Tardor. Els qui vulgueu participar podeu portar roba i objectes que estiguin en bon estat. Els beneficis es destinen a les accions de la Comissió per una Escola Inclusiva, donant suport especial als alumnes que ho requereixin i que no cobreix l’Administració. La recollida d’objectes i roba serà el dijous i divendres. Necessitem voluntaris el divendres 4 a la tarda, a partir de les 16.30 per a preparar totes les coses. Recordeu que no es permet separar cap objecte, si esteu interessats en alguna cosa haureu d’esperar al diumenge per adquirir-ho. Per a més informació podeu contactar amb la Mercè de l’AMPA.

7. Sortida de l’Escola

Recordeu que, un cop els alumnes ja han sortit de l’Escola, NO els és permès de tornar a entrar. Si s’han descuidat algun objecte (jaqueta, carpeta, deures, paraigües, etc…) hauran d’esperar a l’endemà per a recollir-ho.

8. Piscina Extraescolar

A les famílies que teniu fills/es inscrits a l’activitat extraescolar de piscina, us recordem que el dia que vagin a piscina han de portar roba còmoda de posar i treure i sobre tot que estigui marcada amb el nom.

9. Jornada Gastronòmica

Aramark és l’empresa que tenim contractada pel servei de cuina. Per aquest curs organitza quatre jornades gastronòmiques repartides durant l’any. La primera jornada serà el proper 10 de novembre sobre les Illes Balears. Aquell dia, el menú serà un menjar típic de les Illes. Les altres jornades faran referència a Andalusia, Galícia i València. Ja us informarem del dia que es faran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *