Jocs Florals

El passat 15 de maig es van celebrar els XXVI Jocs Florals Escolars de les Corts 2012. Van participar alumnes de les escoles del barri, des d’escoles bressols fins instituts.

La nostra escola va estar representada per diferents nens i nenes. Volem felicitar a tots plegats.

En Marc Estrada va guanyar a la categoria de cicle superior  amb el poema Petjades i ara passa a la final dels Jocs Florals de Barcelona. Li destigem molta sort.


 

Bricolatge a l’Escola

Dissabte passat alguns pares i mares van estar a l’Escola realitzant diferents tasques de manteniment. Entre d’altres van polir la reixa d’entrada al centre, posar uns prestatges a l’armari del pati on desem els tricicles, desmuntar uns altaveus, etc

Es hi volem donar les gràcies per la seva feina.

Programa SI

Aprofitant que a l’escola estem duent a terme el Programa Sí, els nens i les nenes d’ Educació Infantil i Cicle Inicial, hem celebrat el dia de la taronja. Hem aprofitat per fer un treball conjunt entre diferents cicles de l’escola per tal de fer extensiu el nostre programa a la resta de l’alumnat. D’aquesta manera, hem pogut aprofitar l’ajuda dels nens i les nens de 5è i 6è que ens han donat un cop de mà a l’hora de pelar les taronges.

Durant aquesta jornada, hem pogut completar els nostres aprenentatges sobre l’alimentació saludable i els hàbits que li van bé al nostre cos i al nostre cor. Hem disfrutat molt d’aquest esmorzar tant saludable i hem fet nous descobriments:

–  Hi ha taronges àcides, mentre que d’altres són més dolces.

–  Les taronges van molt bé pel cos i el cor.

–  Alguns hem pelat les taronges amb el ganivet i d’altres amb els dits.

–  Les taronges es poden separar amb grills.

–  O també les podem tallar i menjar-les amb la forquilla.

Colònies 6è

Els alumnes de 6è han arribat molt bé a Superespot.  Més endavant us informarem com van les activitats programades.

Dimecres 7, el curset d’esqui va força bé. Avui soparan d’hora per veure el partit de futbol.

Divendres 9, avui surten cap a les 14h. arribaran a l’Escola al voltant de les 19h.

 

Dimarts grocs

Els dimarts, els professionals de l’Escola Lavínia, portem una samarreta groga com a símbol d’un moviment que té com a finalitat la unitat de la Comunitat Educativa arreu de Catalunya.

Prou de retallades a l’Educació!

Volem aconseguir:

– Un Ensenyament públic, que sota qualsevol circumstància econòmica i política, sigui un ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT.

– Que la Comunitat Educativa sigui veritablement l’eix vertebrador d’un  ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT, tot participant de manera activa en el disseny del model educatiu alternatiu que volem per al nostre país.

– Que la Educació Pública eduqui i formi persones crítiques, participatives, responsables, actives i compromeses en el procés de construcció d’una societat més justa i solidària.

SOS, ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT

Comiat

Hola laviniets i lavinietes, pares i mares, avis i àvies, mestres, monitors, vetlladors, Mercè, Lola, Magda, cuiners, gent de la neteja i tots aquells que heu format o formeu part de la Comunitat Educativa de Lavínia !! Us escric aquestes línies per acomiadar-me de tots vosaltres! Com molts ja sabeu, sóc mestra d’Educació Infantil i m’ha sortit una bona oportunitat en una escola i, us he de dir a tots ADÉU.

El proper dijous 23 serà el meu últim dia a l’Escola. Laviniets i lavinietes, jo, com vosaltres, quan era petita també corria per aquests passadissos i per aquest pati; quan em feia mal, també corria a la Lola per tal que em curés les ferides. També vaig crèixer amb la Pilar, amb la Maria Teresa, amb l’Elvira, o amb mestres que van marxar l’any passat com l’Angelina, la Mariona, la Ramona i la Montse. Són molts anys de Lavinieta i això mai s’oblida!!!

Per això us animo a estimar i valorar les coses, i en especial, aquesta petita escola que ens fa crèixer com a persones A TOTS.

Moltes gràcies a tots per haver-me ajudat a crèixer, tant personalment, com professionalment. Creieu-me que sóc molt sincera quan us dic que US TROBARÉ MOLT A FALTAR.

Un petonet gegant, Andrea.

Onada de fred 3 de febrer

La nostra Escola Lavínia romandrà oberta.

El Departament d’Ensenyament, d’acord amb el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya, (CECAT), i amb les darreres informacions de les previsions meteorològiques, comunica les següents recomanacions preventives per avui:

  • Queden suspeses les rutes del transport interurbà de l’Alt Empordà, Baix Empordà, Baix Llobregat, Bages, Gironès, Maresme, Osona, Pla de l’Estany, la Selva, la Segarra, Vallès Occidental, Vallès Oriental.
  • Els centres docents romandran oberts.
  • En els centres afectats per la incidència de la suspensió del transport escolar es recomana als directors que organitzin l’activitat escolar per poder atendre els alumnes que assisteixin al centre.

Qualsevol incidència durant el dia us anirem informant. 7.50

Nadal

Aquest any l’escola Lavínia vol felicitar-vos el Nadal oferint-vos els nostres millors desitjos. Els hem ficat en llaunes per a què no siguin efímers, per conservar-los millor. Podeu obrir més d’un…no tenen data de caducitat!

No deixeu d’enyorar l’últim: “sempre ser un nen/a.”