BARCELONA BEACH FESTIVAL

L’any passat vam tenir l’oportunitat d’acudir al Barcelona Beach Festival, un festival internacional de música electrònica que se celebra a Barcelona des del 2014. És el principal espectacle d’ EDM -gènere musical- a Espanya i està organitzat per Live Nation. Hi actuen artistes tant nacionals com internacionals, David Guetta, Avicci, Hardwell, Martin Garrix entre altres grans DJ’s d’aquest gènere. En tan sols dos anys, han aconseguit doblar la venda d’entrades, ja que s’ha convertit en un festival mundialment conegut on assisteix gent d’arreu del món.

Vam anar-hi la segona setmana de Juliol, ja que cada any se celebra al voltant d’aquestes dates. Per desplaçar-nos vam optar per anar amb tren perquè d’aquesta forma era molt fàcil arribar al lloc on es realitzava el festival, a la platja de Sant Adrià de Besòs en un gran recinte amb un escenari enorme, parades de menjar i d’objectes de record. Té una durada d’aproximadament 14 hores, comença a les 16:30 i acaba a les 6:00 de la matinada següent. No hi ha hora màxima d’entrada, però un requisit indispensable és que has de ser major de 16 anys, en cas contrari, has de portar una autorització.

Les entrades es poden comprar durant tot l’any, ja que després de cada festival surten a la venda les de l’any següent. A mesura que passa el temps el preu va augmentant i les entrades es van esgotant, per això és recomanable comprar-les amb temps. El preu més baix per adquirir-les és de 30 € i el més alt ha arribat a superar els 90 € tot i que des del nostre punt de vista són uns diners molt ben invertits si t’agrada aquest estil de música.

Durant aquestes hores vam poder gaudir de les cançons en directe d’Axwell Ingrosso i Kygo entre molts altres artistes, tot i que el pròxim cop, tindrem en compte una sèrie d’aspectes: portar taps d’ampolles d’aigua perquè el treuen quan en compres una, anar amb calçat molt còmode, ja que són moltes hores ballant, portar diners suficients pel fet que t’has d’alimentar i hidratar entre d’altres. En resum, és una experiència que val la pena viure i estem desitjant tornar-hi, ja que les emocions viscudes en escoltar als nostres artistes preferits en directe van ser inoblidables. La recomanem a tothom.

Vinyet Baños i Lídia Novell.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=J5M50RlAA0M[/youtube]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *