A L’ALTERNATIVA, VOLEM CERCAR LA FELICITAT

Des de fa unes poques setmanes l’ALTernativa està capficada en un ambiciós projecte d’investigació el qual té l’objectiu de descobrir el nivell de felicitat de la població de Vilafranca del Penedès.

Per tal de dur a terme aquest projecte i conèixer la felicitat dels habitants de la vila seguirem els paràmetres que marca l’Índex de Pemberton, una metodologia que amb unes preguntes determinades permet conéixer el nivell de felicitat de les persones.

Fa uns quants anys ja es va dur a terme un projecte similar a la Universitat Complutense de Madrid, el qual comparava el nivell de felicitat de diferents països del món, comparant els resultats finals amb el poder adquisitiu, el nivell de vida o l’Índex de Desenvolupament Humà (IDH).

Estem molt interessats en poder estudiar una variable com aquesta, ja que ens podria dir moltes coses sobre la gent que ens envolta, així com l’ambient social que té lloc a Vilafranca.

Tan bon punt com tinguem enllestit el projecte i els resultats, us oferirem un gran ventall de dades relacionades amb la felicitat dels nostres conciutadans, les nostres conclusions i l’anàlisi sobre aquest interessant projecte.

Els integrants de l’ALTernativa estem molt entusiasmats amb el fet de poder esbrinar una informació com aquesta. Com deiem a l’anterior paràgraf, en pròximes dates podreu consultar la publicació dels resultats  d’aquest projecte, el qual hem batejat amb el nom ‘Happy Project’.

Seguiu atents a la nostra revista per no perdre detall d’aquesta investigació i de la resta de continguts que publiquem.

La revista de l'Alt