L’alternativa es gradua!!!

El passat dijous 1 de juny, els a alumnes de segon de batxillerat de l’Alt Penedès varen celebrar la seva graduació.

En portada tenim els membres de l’Alternativa (excepte l’Èric) més guapos que mai. Ha sigut un plaer treballar amb tots i cadascun d’ells al llarg d’aquest curs, que ara ja s’ha acabat i li diem adéu.

L’ALTernativa a Ràdio Vilafranca

Avui, al programa Gamma Extra, de Radio Vilafranca,  hem pogut escolar l’entrevista a en Marc Pujol, reporter de l’ALTernativa, i a en Carles Rull, uns dels professors que coordina el projecte.  “L’Alternativa és un projecte transversal, participatiu i obert”, ha de ser “la veu de la comunitat educativa”, podem sentir.

Cliqueu aquí per a escoltar el PODCAST en línia, o bé AQUÍ per a descarregar-lo.  Gràcies a Radio Vilafranca per pensar en nosaltres!

Dia Internacional de la Dansa dins la Vila

Per: Marta Pajares

El Dia Internacional de la Dansa es celebra cada any, el 29 d’abril. Aquest any, però, per qüestions climatològiques, la Vila va celebrar-lo el passat divendres 5 de maig.

Tres escenaris ubicats a la plaça de la Vila, la plaça Jaume I i la plaça de la Constitució acolliran escoles i grups, donant visibilitat a la dansa com a manifestació artística universal.

Vilafranca és una més de les ciutats catalanes on se celebrarà la commemoració del Dia Internacional de la Dansa establert per la UNESCO per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre, considerat el pare del ballet modern.

Continua la lectura de Dia Internacional de la Dansa dins la Vila

A L’ALTERNATIVA, VOLEM CERCAR LA FELICITAT

Des de fa unes poques setmanes l’ALTernativa està capficada en un ambiciós projecte d’investigació el qual té l’objectiu de descobrir el nivell de felicitat de la població de Vilafranca del Penedès.

Per tal de dur a terme aquest projecte i conèixer la felicitat dels habitants de la vila seguirem els paràmetres que marca l’Índex de Pemberton, una metodologia que amb unes preguntes determinades permet conéixer el nivell de felicitat de les persones.

Continua la lectura de A L’ALTERNATIVA, VOLEM CERCAR LA FELICITAT

La revista de l'Alt