Wonder Woman


FITXA TÈCNICA

 • Nom originalWonder Woman
 • Director i guionistes: Patty Jenkins
 • Any d’estrena: 2017
 • Durada: 141 minuts
 • Repartiment: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya
 • País d’origen: Estats Units
 • Idioma original: Anglès
 • Gènere: Superherois

ARGUMENT:

Diana, filla de Zeus i germana d’Ares, és una jove guerrera que ha estat criada com una princesa de les amazones en una illa protegida i entrenada per esdevenir una lluitadora invencible, però la trobada amb un espia arran d’un accident d’avió la faran sortir del seu cau.

TRÀILER:

CRÍTICA:

Si Superman tenia les seves pel·lícules, era lògic que Wonder Woman també tingués la seva. La vàrem anar a veure per la seva vinculació amb el món clàssic, perquè és una mostra més de la força de la tradició clàssica, concretament de la mitologia. Per una altra banda, també ens interessava veure què hi havia de reivindicació feminista en aquest personatge de còmic que ha tingut una evolució i ha sofert canvis des de la seva creació l’any 1941 per un peculiar psicòleg William Moulton Marston, inspirat per les dones del seu entorn Elizabeth Holloway i Olive Byrne. El protagonisme de les amazones al començament de la pel·lícula és molt espectacular i, malgrat que sigui una fantasia, és suggerent i l’enfrontament amb Ares, el déu de la guerra, comporta un missatge Wonder Women.

Mercè Otero-Vidal

5 comentaris a “Wonder Woman

 1. !Salvete!

  Troç de pel·lícula Wonder Woman, amb una Gal Gadot espléndida. Només sortir anunciada vaig anar a veure-la al cinema.

  Els efectes especials i detalls tècnics són impressionants. Certament no sóc molt entusiasta dels films sobre superherois, però aquesta m’ha encantat, potser perquè la protagonista és una dona, i crec que gaire bé no hi han pel·lícules que tractin sobre superheroïnes.

  No és la típica de Batman, Spiderman, Súperman, etc. Almenys jo ho veig així. És diferent.

  També volia fer la meva petita aportació amb aquest article que he trobat a la xarxa, compartint-lo amb tots vosaltres:

  http://www.eldiario.es/cultura/cine/Temiscira-criarse-amazonas-Wonder-Woman_0_657235520.html

  !Salvete!

 2. Thank you ever so for you article post.Really looking forward to read more.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *