La història romana al cinema

A partir del treball Història de Roma en el cinema, nosaltres hem seleccionat quatre pel·lícules que encara no teníem a La cinta de Νίκη i que tracten episodis de la història de Roma (Horacis i Curiacis, Porsenna, Coriolà,…):

Esperem que us agradin i que us ajudin a entendre millor la història de Roma!

Alina Roman i Àngela Clavero

1r de Batx. Llatí i Grec

Un comentari a “La història romana al cinema

  1. Bonum diem!

    Feliçitats per el treball, està molt ben fet!
    De totes les películes que has posat no he vist ninguna ja que són una mica antigues, encara que segur que tenen molta informació relacionada amb Roma i la seva cultura. Per l’argument que he llegit la que més m’agradat de totes ha sigut la de “El colós de Roma”

    Salve!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *