Pdt: Te quiero, de Richard LaGravenese

Fent un comentari per al blog de Llatí de segon de Batxillerat sobre la pervivència d’Horaci, Non omnis moriar m’he adonat que podia relacionar dos tòpics horacians ”Consol a Virgili per la mort de Varus” i ”Non omnis moriar” amb la meva pel·lícula preferida: Postdata: Te quiero.

Què n’opineu? Sabríeu relacionar la pel·lícula amb alguna part de l’oda d’Horaci? 

Lourdes Caparrós 2n batx Llatí

Un comentari a “Pdt: Te quiero, de Richard LaGravenese

  1. Bonum diem,
    Jo em vaig llegir el llibre en que la pel·lícula està basada, i després vaig mirar la pel·lícula. La veritat és que em va agradar molt més el llibre, però això és una opinió personal. No coneixia l’oda d’Horaci, me la he llegit, i sí que té molta referència amb la pel·lícula. Per qui no l’hagi vist, la recomano!
    Salve!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *