PLÀSTIC 0. CARTELLERA VERDA

A partir d’aquest 2n trimestre hem penjat a la cartellera verda unes lletres gegants on es pot llegar plàstic 0. Aprofitant  els dies que amb el projecte  “El pla de consum de la fruita” ens porten caixes senceres de fruita plenes d’etiquetes per tot l’alumnat de l’escola, hem pensat que enlloc de llançar-les a la brossa les podíem anar enganxant en aquestes lletres. D’aquesta manera,  reivindiquem també que es tracta d’una despesa de plàstic que no es necessària.

L’alumnat d’Educació Infantil també participa en aquesta acció i tenen una fruita penjada a la porta de la classe a la seva l’alçada on també van enganxant aquestes etiquetes i quan les tinguin plenes les penjaran a la cartellera verda.

A més a més, els de l’Ecoteam han posat en unes bafarades damunt les lletres de plàstic 0 les seves opinions del per què hem de reduir el consum de plàstic al nostre planeta.

Mireu i pareu atenció!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *