DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU

El passat dijous 30 de gener va ser el DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU. Per aquest motiu tot l’alumnat del centre va participar en diverses activitats.

A les 9h del matí, l’alumnat de 6è va fer un breu discurs per la megafonia del centre, explicant quins valors s’engloben dins el concepte de PAU i què es commemora aquest dia. També van llegir frases cèlebres de personatges il·lustres que han defensat la cultura de la pau al món.

Al llarg de la setmana en tots els cursos es va treballar el valor de la no-violència i la pau amb activitats molt variades: contes sobre la temàtica, diferents tipus de manualitats, treballs de recerca, reflexions conjuntes i individuals,…

El mateix dia 30 a  la tarda va tenir lloc una actuació conjunta al pati de l’escola. Tot l’alumnat de l’escola es va reunir al pati dels grans per a cantar junts la cançó El món seria més feliç. I vam comptar amb una actuació sorpresa: el mestre Quique ens va oferir la interpretació de la melodia del Cant dels Ocells tocant-la amb el seu violoncel.

Mireu les fotos d’aquest acte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *