EXCURSIÓ A LES MINES DE BELLMUNT! -4t

El passat 24 de novembre els grups de 4tA i 4tB van anar a les Mines de Bellmunt al Priorat.

L’experiència més interessant va ser la visita guiada a la primera planta de la Mina Eugènia. El recorregut es fa a peu i ens vam endinsar fins a 35 metres de profunditat i vam recórrer uns 700 metres de galeries a través de l’explotació més antiga d’aquesta mina, desenvolupada durant l’últim terç del segle XIX. Vam observar les característiques geomorfològiques del jaciment i el mètode de recerca i d’extracció del mineral, gràcies a una sèrie d’escenografies que representen les diferents tasques que els miners duien a terme.

A la sortida de la mina vam buscar minerals al terrer de la mina Eugènia, on es llençava la ganga. Ens ho vam passar d’allò més bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *