Les festes de Cambrils

La Nuri Mariné va venir el divendres a fer-nos una xerrada sobre les festes Majors i Populars de Cambrils. Ara sabem que a la nostra ciutat tenim tres festes Majors: la de Sant Pere, la de la Mare de Déu del Camí i la de la Immaculada, que és d’aquí a dues setmanes.

A més a Cambrils també hi ha diverses associacions que surten a fer gresca quan cal. Són els geganters de Tota l’Endenga, els diables Cagarrieres, els Cop de Cap que toquen els timbals i tambors, els capgrossos, els bastoners… i molts més!!

A l’aula ens va deixar posar un capgròs i la capa d’un diable i a més ens van portar també els bastons d’un bastoner per a què poguéssim sentir com piquen!!

[kml_flashembed movie="http://blocs.xtec.cat/labobila/files/2010/11/festamajor.swf" width="400" height="300" wmode="transparent" /]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *