Som a la Tardor

Som a la tardor i això es nota. Es nota quan caminem pel carrer i veiem les fulles dels arbres a terra; quan sentim l’aire fresc al matí i ens fiquem la jaqueta a la tarda; i fins i tot quan mengem, doncs els fruits de la tardor formen part de la nostra dieta. Els nens ho saben bé que som a la tardor perquè aviat celebrem La Castanyada. Per això a Música estem treballant cançons populars com “La castanyera” (amb els més petits), i amb els grans “El ball de la castanya”. Així contextualitzem les activitats en una festa, el que ens permet motivar els nens i donar més sentit al treball diari, i tot sense deixar de treballar els objectius proposats.

Ara us deixem un petit vídeo dels nens i nenes de 1erB cantant i ballant la cançó “La castanyera”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *