XI Concurs EIDÉA premia Itinerant la Barcelona més clàssica

El passat 16 d’octubre de 2014, la Nora i jo vam anar a recollir el segon premi de l’àmbit social-humanístic del XI Concurs EIDÉA que ha guanyat aquest bloc, Itinerant la Barcelona més clàssica

Va ser un moment de molts nervis, sobretot quan vam haver de pujar a l’escenari per anar a fer una sinopsi del nostre treball davant del públic. Tot i els nervis que sentíem, va ser un moment inoblidable i molt important per a nosaltres dues, que després de veure l’alt nivell dels alumnes dels altres treballs de recerca premiats, encara estem una mica impactades de que el nostre bloc hagi pogut arribar a guanyar el segon premi d’aquest concurs i estem molt agraïdes als organitzadors d’EIDÉA per haver-nos proporcionat una experiència tan especial com aquesta. 

2º lugar humanístico 2014 (1)

Nora i Xènia exposant el treball i agraint el premi amb el suport de la Margalida Capellà

Ganadores EIDEA 2014 (1)

Guanyadors Eidéa 2014. Foto Escuela Hamelin Internacional Laie

Ganadores y tutores 2014 (1)

Guanyadors, tutors i Josep Manel Marrasé. Foto Laie 

nora10723398_10205230543182650_64393959_n

 

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a XI Concurs EIDÉA premia Itinerant la Barcelona més clàssica

  1. L’enhorabona, noies! Suposo que l’emoció encara us dura i això és bo! A veure si invertiu bé els 150 euros del premi i guardeu bé el diploma -això ja és currículum!- El departament de lletres de l’institut Premià de Mar ja gaudeix de la impressora a color amb escànner! Jo he gaudit moltíssim del meu regal L’alegría de educar de Josep Manel Marrasé i, en certa manera, he entès perquè el vostre treball va ser premiat. Rebre el llibre del subdirector i professor de matemàtiques de l’Escola Hamelin-Internacional Laie i veure a vosaltres i a les vostres famílies tan il·lusionades ha estat el millor premi. Feliciter, discipulae!

  2. camil.arigon diu:

    Moltíssimes felicitats Nora i Xènia!
    Un bloc tan interessant i complet com el vostre es mereix el premi! Gaudiu-lo, i enhorabona un altre cop.

  3. Retroenllaç: La XII edició del concurs EIDÉA premia De iure i Reconstrucció històrica | El Fil de les Clàssiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *