Itinerari de Déus i Deesses

En aquest itinerari presento un itinerari de déus i deesses que apareixen en les diferents sales i vitrines del MAC. En aquest itinerari, proposo que la recerca de aquests personatges mitològics ho feu vosaltres, i així poder experimentar què és la recerca en un museu, amb l’objectiu de què veieu que un museu pot arribar a tenir moltes coses amagades i que normalment no es veuen. A la llista següent, presento els diferents déus i deesses que he trobat, amb els mites on apareixen. En el mapa que poso a continuació, teniu marcat en negre els llocs on podeu trobar aquets personatges (els números ressaltats en negre són els de les sales on es poden observar les diferents peces que podem relacionar amb els mites grecollatins):

itinerant deus planta baixa

Itinerant déus primera planta

Aquest article s'ha publicat dins de Déus, General, MAC Catalunya i etiquetat amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *