Hèrcules i Hermes

La relació d’Hèracles amb el déu Hermes no anava a limitar-se a la fundació de la ciutat. Així, per exemple, Hermes, acompanyaria Hèracles en el seu descens als inferns per tal de dominar  Cèrber (el gos o gos monstre de tres caps, guardià del Tàrtar, i el qual és associat al drac), ajudant d’Hèracles per tal que aquest aconsegueixi completar els dotze treballs ordenats per Euristeu.

Hermes a la Casa Pich i Pon

És per això que no ha d’estranyar trobar en la construcció de Barcelona, tot un seguit de representacions d’Hermes, tal com veurem en les fotografies adjuntes d’alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Aquest article s'ha publicat dins de Déus, General, Hèrcules, Hermes i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *