Itinerari d’illes i llocs clàssics

En el MAC Catalunya, podem trobar moltes mencions de illes i llocs on s’han trobat les peces arqueològiques i també llocs on s’ambienten alguns dels mites que trobem en el museu. Aquest itinerari que proposo, és un itinerari opcional, que podeu utilitzar quan aneu visitant les diferents peces, i veieu algun lloc o illa que aparegui esmentada tant en la informació que ens dóna el museu, com en la informació i textos que podeu trobar en aquesta web. Les principals sales on apareixen els llocs següents són de les sales 8 a la 11(zona blava).

Planta baixa de illes i llocs

Aquest article s'ha publicat dins de General, MAC Catalunya i etiquetat amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *