Itinerari animalístic

En el MAC Catalunya podem veure diferents animals, que apareixen juntament amb diferents déus, deesses, herois i amb altres animals. Molts dels animals que trobem són atributs dels déus, i també hi ha éssers monstruosos i éssers que tenien un significat concret per els grecs i romans. El itinerari que proposo, és un itinerari opcional on podeu anar buscant els diferents éssers monstruosos i animals que es troben en el museu, i desxifrar si aquests éssers són atributs, monstres o si tenen algun significat especial.
A continuació, deixo els diferents animals que he trobat al llarg del museu (els números ressaltats en negre són els de les sales on es poden observar les diferents peces que podem relacionar amb els mites grecollatins):

Itinerari animalístic planta baixa

Itinerari animalístic primera planta

Aquest article s'ha publicat dins de Déus, MAC Catalunya i etiquetat amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *