Presentació de SÚMATE al Centre Cultural Bellvitge

SumateEl Centre Cultural del barri de Bellvitge, a l’Hospitalet de Llobregat, ha quedat petit en l’acte de presentació en societat de SÚMATE, entitat que es proposa ser un actor determinant en la construcció d’un nou estat.

L’entitat , integrada per castellanoparlants partidaris de la constitució d’un estat català, ha omplert a vessar el Centre Cultural del barri de Bellvitge, a l’Hospitalet de Llobregat, en la seva presentació en societat després de cinc mesos de feina interna. Els promotors de la iniciativa han clamat per la implicació social de les zones metropolitanes del país en la construcció col·lectiva d’un nou estat català i han fet especial èmfasi en la necessitat d’actuar “més que mai com un sol poble, junts, per construir un nou país”.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari