Els nens i nenes de P-4 fem la mona!

El divendres abans de les vacances de setmana santa, els nens i nenes de la classe de les àguiles vam fer la nostra mona! Primer de tot, vam omplir-la de melmelada de poma, i després la vam recobrir amb xocolata desfeta… Quina pinta! Llavors va arribar el moment de decorar-la amb “lacasitos”, ous de xocolata i plomes! Què bé ens ho vàrem passar! A la tarda va arribar el moment de menjar-se-la! Era deliciosa! No em vam deixar ni les engrunes! Voleu veure-ho? Doncs premeu l’enllaç de sota i veureu tot el procés!

 

20170407_125548 (1)

 

Aquest article s'ha publicat dins de P3/P4 Les àguiles, Primavera i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *