Activitats

 

TARDES DEL CAFÈ

A partir del 19 de febrer tornem a iniciar “les tardes del cafè”.
És un espai on pares i mares de l’escola ens reunim per parlar d’assumptes que ens interessen mentre prenem un cafè.
Ens trobem les tardes del dimecres cada quinze dies.

MARATÓ TV3

Amb motiu de la 22ª edició de la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties neurodegeneratives com son l’Alzheimer, el Parquinson, la Corea de Huntington, l’Esclerosi Múltiple, l’Esclerosi lateral amiotròfica(ELA) i la malaltia d’Andra de (que és la que ens toca desenvolupar l’escola Gabriel Castellà), s’ha creat una comissió representativa de les escoles públiques d’Igualada per donar suport a aquesta iniciativa el dia 15 de Desembre.

 Per aquest motiu demanem a les famílies de l’escola que hi aneu i participeu a les diverses activitats i jocs que hi hauran durant tot el dia a la plaça de l’Ajuntament.

Taller de Nadal

Vine a fer motius nadalencs per guarnir casa teva com: arbres de Nadal, Pare Noel…  Poden participar tots els nens i nenes de l’escola.

Ho farem els divendres de 17 a 18 hores. 
Dies del taller: 15, 22, 29 de novembre i 13 de desembre
Preu 4 € per nen (tots els dies).

Els interessats us podeu apuntar a l’AMPA des del dia 11 fins al 14 de novembre.
Aquesta activitat es realitza gràcies a la col·laboració voluntària de pares i mares de l’escola.

 

II TROBADA d’AMPAS L’AMPA de l’escola Gabriel Castellà vol agrair a totes les famílies que van assistir a la II Trobada d’AMPAS de les escoles públiques d’Igualada. La trobada va ser tot un èxit de participació on es van gestar interessants propostes que segurament  es duran a terme en un futur proper. L’objectiu d’unir esforços per a un objectiu comú,  resoldre dubtes i  exposar  idees noves i creatives s’ha complert. Tot plegat es va  amenitzar amb un bon esmorzar, a base de productes de la terra, preparat pels pares i mares de l’escola Gabriel Castellà. Quan a la part més festiva i esportiva, cal dir que es va fer una ronda de partits de futbol-sala per jugar tots contra tots i després es van sumar els punts per establir l’ordre de guanyadors. El relleu de la preparació de la festa per al proper  curs el va agafar l’escola que, en aquesta ocasió,  va guanyar el campionat de futbol sala: Pare Ramon Castelltort. Els nens i nenes que van venir van poder gaudir d’una bona colla de jocs de cucanya i esportius repartits pel pati de l’escola i els porxos. Una vegada més volem fer ressò de la importància d’aquest punt de trobada anual, ja que reforça els llaços entre les 5 escoles públiques de la ciutat. Representació dels esportistes participants a la trobada.

CARNESTOLTES 2013

Aquest any l’Associació de pares i Mares s’han disfressat d’Interrogant tot reinvindicant el futur de la nostra Educació. La participació per part de les famílies de l’escola ha sigut molt bona. Igualada va viure dissabte probablement una de les edicions més multitudinàries dels darrers anys de la Festa de Carnestoltes. La rua, amb 2700 inscrits i una vintena de comparses, va recórrer uns carrers de la ciutat que estaven plens amb milers d’espectadors. La nostra escola va guanyar Segons Premis, dotats amb 200 euros:

Una resposta a Activitats

  1. Lorena diu:

    Bon dia. Vaig ser alumna d’aquesta escola i actualment m’han parlat del projecte educatiu que s’hi du a terme i no sé si us podria interessar l’activitat que us proposo aquí. Tinc un amic apicultor que fa animacions pedagògiques sobre apicultura amb nens a França. Són tallers excel·lents, els nens queden ben captivats i entenen molt bé el procés d’elaboració de la mel i quins són els rols de funcionament de les abelles al rusc, i la importància del treball en equip. Ell parla perfectament castellà i ve sovint a Barcelona. Normalment ell desenvolupa la seva activitat a França però també li agradaria fer algun taller aquí. Si us interessés us passo aquest vídeo perquè us podeu fer una idea de l’excel·lent taller què proposa.
    https://www.youtube.com/watch?v=_S47rTyDiQI

    Moltes gràcies. Salutacions. Lorena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *