AEE

PCEE GC  PCEE

OBJECTIUS DE L’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA  

La prioritat de l’AEE és aconseguir un sostén econòmic per a seguir oferint un ampli ventall d’activitats esportives continuades, trimestrals, i d’altres de puntuals que siguin llamineres pels alumnes i que assegurin una certa regularitat i continuïtat en el temps. Amb un caire més lúdic, ens agrada que els infants puguin practicar esporàdicament esports menys coneguts i allunyats del ressò mediàtic i conèixer en primera persona esportistes d’elit amb la interessant experiència que aquests els aporten.

Els objectius es desglossen en tres:

  • Incrementar el nombre de nens i nenes que realitzin una pràctica regular d’activitat física.

S’ajusten els cost de les activitats per facilitar l’accés a l’esport de tots els alumnes.

  • Utilitzar l’activitat física i esportiva per a afavorir la cohesió social.

Es participa en els Jocs Escolars de l’Anoia i a les activitats organitzades a nivell de ciutat.
Es col·labora en l’organització de la festa de la bicicleta d’Igualada.

  • Afermar els hàbits de cura i salut corporal a l’escola.

Per combatre el sedentarisme i l’obesitat infantil és necessari que els infant practiquin esport des de que van a l’escola.
És important el fet de combinar l’esport amb una dieta saludable i equilibrada ja que així es contribueix a aconseguir una sensació de benestar i elimina la tensió i l’estrès.
L’esport ajuda els nens a desenvolupar-se físicament i mentalment i aprendre a integrar-se en el context del grup social que els envolta. Al moure’s, el cos se sent bé, i aquest sentiment de benestar continuat  en un nen pot ser molt beneficiós de cara a la pubertat.

 

ATENCIÓ!!!!

Benvolgudes famílies,

A principis de curs l’escola es va presentar un projecte sobre el foment dels extraescolars per a alumnes de 5è i 6è i ens ha estat concedit. Per tant, a partir del més de febrer les extraescolars per aquests nens i nenes només costaran 3€. En cas que ja hi aneu, a partir de Febrer només haureu de pagar aquesta quantitat. En cas de que us hi vulgueu apuntar ara, passeu per secretaria i trieu si voleu venir 1 o 2 dies, dimecres, dijous o divendres.

Atentament,

Equip Docent.