Santa Cecília

Cada any pels voltants del 22 de novembre celebrem la setmana de la música en honor a Santa Cecília, patrona dels músics.

Els alumnes més grans ofereixen un concert de violins i violoncels als més petits de la casa i aquests corresponen amb una cantada de cançons.

Es fan xerrades i tallers de balls tradicionals catalans.

I per tancar la setmana ens trobem tots junts al gimnàs de l’escola on cada curs participa amb una cançó o dansa. Finalment acabem cantant i ballant tots plegats.

CURS 2018- 2019

Dijous 15 de novembre:  Els alumnes de Grans (4t, 5è i 6è) van a veure un concert de diferents instruments a l’Ateneu anomenat “Tututs”.

Divendres 16 de novembre: Els alumnes de 5è i 6è fan un intercanvi musical amb els de 5è de l’Escola Dolors Martí i uns toquen la flauta i canten i els altres ens ballen una dansa Romanesa i ens interpreten un Cànon.

Dimarts 20 de novembre: Els alumnes de 5è fan un concert per als alumnes del Cicle de Petits (3,4,5) de violí i violoncel.

Dimecres 21 de novembre: Tots els alumnes de Primària assisteixen a un concert d’Instruments tradicionals a càrrec d’una professora de l’Escola de Música Tradicional de l’Anoia.

Dijous 22 de novembre: Els alumnes Mammady Soumah, Biel Torrecillas i Àtticus Artigas fan un concert pels companys de piano, guitarra i violí respectivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *