Biblioteca

panoràmica bibliot

Objectiu

L’Objectiu pel qual es va iniciar aquest Projecte va ser fer de la biblioteca escolar un espai que permeti als alumnes i mestres tenir a l’abast tot tipus de llibres, facilitant la interacció lúdica entre lector/a i llibre. 

Al curs 2010-2011 ens van concedir el Projecte d’Innovació PuntEdu i el programa epèrgam amb el qual  es  va iniciar la catalogació i  l’organització del fons de  llibres de la Biblioteca. També es va fer una gran esporga de llibres antics i l’adequació de l’espai.

Al curs 2011-2012 es va rebre el suport econòmic del Projecte PuntEdu,  gràcies al qual l’escola ha gaudit d’un pressupost extraordinari per llibres, tres ordinadors, un lector òptic i una impressora/scanner.

Al curs 2013-2014, es va finalitzar la catalogació del fons documental de llibres. Aquest fons consta d’uns  3.000 llibres  del qual un 40% és de Coneixements i un 60% d’Imaginació.  Es va fent  una inversió en llibres nous, prioritzant els llibres de Coneixements, per tal d’anar invertint aquesta proporció, seguint les indicacions de les directrius  IFLA/UNESCO.   

Finalitat

Incrementar l’èxit educatiu mitjançant la millora de la comprensió lectora dels infants

La finalitat última de tot el procés que es porta a terme a la biblioteca és crear bones i bons lectors.

Des de l’inici, comptem amb el compromís i  col·laboració d’un Equip de Mares per etiquetar i folrar  els llibres sense la participació de les quals tampoc hagués estat possible aquest gran canvi de la nostra Biblioteca.

 

  IMG_7721IMG_7724

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *