SORTIDA AL MUSEU PICASSO DE BARCELONA

El passat divendres 24 de març, els nens i nenes de 3r i 4t vam anar a passar el dia a Barcelona. Vam arribar al parc de la Ciutadella, però tot just, va començar a ploure i vam anar a esmorzar al costat del Mercat del Born. Vam poder veure les runes que hi ha de la ciutat de fa alguns segles passats.
Després, vam anar a veure l’Església de Santa Maria del Mar, on vam poder observar els vitralls de colors i veure un orgue molt antic i gran.
Tot seguit, vam anar a dinar a un espai que hi ha dins del museu i, seguidament, vam entrar a fer la visita. Hi havia molta gent i vam comentar quatre quadres de Picasso. El que més ens va agradar va ser fer el taller de dibuix, i a sobre, ens el van donar per emportar a l’escola.
Ha sigut un dia diferent i divertit!

Per veure l’àlbum de fotos, cliqueu a sobre de l’enllaç a continuació.

MUSEU PICASSO

Aquest article s'ha publicat dins de 3r El desmai, 4t El roure, Sortides i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *