Xerrada del doctor Dabbete sobre Síria

El dia 24 de febrer va venir el doctor Dabbete, un metge sirià a la classe de 6è. Ens va explicar i ensenyar fotos del seu país abans i desprès de la guerra. Ens va comentar unes imatges històriques : mesquites, esglésies, palaus, tombes, estàtues, castells…També unes imatges actuals : escoles, universitats, instituts, centres comercials, zocos, restaurants, hotels, platges…
Molts d’aquests llocs actualment estan destruïts per la guerra, el doctor Dabbete ens va explicar que l’estat islàmic (ISIS) va matant gent innocent de Síria, obliga a nens i nenes a utilitzar les armes i casar-se amb gent molt més gran.
Segons el doctor molts dels refugiats que venen a Europa no són sirians, utilitzen passaports falsos. Aquest sirià desitja que el seu país estigui ben aviat en pau i nosaltres ens solidaritzem amb aquells que pateixen guerres injustes. Potser algun dia els que governen seran capaços de tenir Síria en pau.
Classe de Sisè

Aquest article ha estat publicat en , , General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *