El treball dels valors a cicle superior : la sinceritat

En algunes de les sessions de valors els alumnes de cinquè i sisè de l’escola compartim reflexions i debats amb la intenció de treballar temes que ens facin pensar en les nostres pròpies actuacions i sentiments, concretament la sinceritat. Primer fem petis grups amb la barreja d’alumnes dels dos nivells per debatre, parlar i pensar plegats sobre la proposta plantejada, i acabem la sessió compartint tots plegats les reflexions fetes en els petits grups. És una manera més de treballar entre edats diferents i conèixer i acceptar les opinions dels altres.

Aquest article ha estat publicat en , , General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *