Europa en sis paraules

europa2.PNG

 

La Carta de Drets Fonamentals de la Unió Europea proclamada a Estrarburg el 12 de desembre de 2007, recull per primera vegada a la història d’ Europa el conjunt de drets fonamentals civils, polítics, econòmics i socials dels ciutadans i ciutadanes europeus.

La ciutadania europea comparteix uns valors que conformen la seva identitat tot respectant la diversitat de nacions, llengües i tradicions. Amb la intenció de desenvolupar una nova consciència comuna europea, el Departament d’ Educació i l’ Oficina del Parlament Europeu a Barcelona han editat un cartell desplegable, d’ Europa en sis paraules, que reprèn els sis capítols on s’ agrupen els drets: dignitat, llibertats, igualtat, solidaritat, ciutadania i justícia – i desenvolupa el contingut d’una forma atractiva i pedagògica.

One thought on “Europa en sis paraules

  1. Pingback: El fil de les clàssiques » Blog Archive » Hymnus Latinus Europae

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *