Reinstal·lant caixes-niu

Durant la setmana passada vam penjar en arbres del pati de l’escola de la placeta Joan Povill (centre de l’ESO) i de l’edifici del carrer Metge Carreras (centre de Primària) les caixes-niu que havien construït fa un parell d’anys els alumnes que ara fan 3r d’ESO.

Les caixes, que van fabricar com a projecte a la matèria de tecnologia de 1r d’ESO, van estar tot l’any passat penjades en una zona d’heura de l’escola de la placeta, però, per remodelacions del pati, aquest hivern havien estat despenjades. Com que a mitjans de maig ja comença la reproducció dels ocells, convenia trobar un lloc per elles abans d’acabar el febrer. per això hem buscat el lloc més adient, i, tal dit, tal fet, la setmana passada vam instal·lar la meitat de les caixes a una escola i avui hem fet el mateix a l’altra.

Aquest cop les hem situat entre les branques dels arbres i això ens fa pensar que trobaran ràpidament propietaris (l’any passat només se’n va ocupar una de les sis).

La localització en que han quedat aquest cop és, sens dubte, molt més bona i ideal perquè s’hi estableixin mallerengues carboneres o pardals xarrecs, que són les dues espècies per a qui estan pensades.

N’anirem fent el seguiment i us tindrem informats durant la primavera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *