Programació a 4t d’ESO

Els alumnes de 4t han passat un mes experimentant amb la programació utilitzant el software Scratch. Ja fa 3 anys que l’escola va apostar per la modernitat i va decidir dedicar un espai per la programació i la robòtica. Els alumnes de 3r de primària fins a 1r d’ESO van començar a jugar i a interactuar amb els algoritmes lògics i matemàtics que implica la programació.

Com que els alumnes de cursos més avançats no podien gaudir d’aquests avenços, es va decidir que durant el transcurs de l’assignatura de tecnologia de 4t d’ESO, es dedicaria un temps a la programació amb scratch.

Es pot dir que ha sigut un èxit!!

En pocs dies, s’han introduït en el món de la programació i fins i tot han pogut crear els seus propis jocs.

Aquí teniu un exemple de joc de 1 player fet per l’Eric Rangel.

També tenim jocs de 2 players com el d’en Marc Muñoz i en Sergi Ventura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *