Visca les nostres escriptores novelles!

El passat 21 de novembre l’Ajuntament d’Olesa va lliurar els premis del 1r Concurs de Relats de ciència-ficció basats en Subolesa, la ciutat subterrània creada al subsòl de l’actual Olesa per l’escriptor J.M. Francès, a la seva obra Retorn al sol, de l’any 1936.

Entre els nombrosos textos presentats a la categoria infantil, una cinquantena, ha resultat guanyador del primer premi “Les coses canvien”, de la nostra alumna de 2n d’ESO, Marina Ruiz. I per si no teníem prou motiu d’alegria, han resultat finalistes del concurs els relats “Fènix 01” de Nerea Vázquez, també de 2n, i “Viatge a un món paral·lel”, de Marta Martínez,  alumna de 3r. Felicitats!

img-3251 img-3254-2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *