99 Luftballon (99 globus)

P1050394[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qfPTC7-wCL8[/youtube]“Hast du etwas Zeit für mich?“ (Tens una mica de temps per a mi?). Així comença la cançó que han treballat els alumnes de 4rt d’alemany aquesta setmana. Es tracta d’una cançó antiga cantada originàriament en alemany per la cantant alemanya Nena i traduïda i popularitzada a l’anglès amb posterioritat. Una cançó súper coneguda a nivell internacional i cantada amb orgull per molts alemanys i no alemanys també, és clar. Els ha sorprès el significat de la cançó on tot comença amb uns simples globus que degut a malentesos acabarien originant una guerra. La cançó els ha permès aprendre vocabulari, frases i expressions. Com que a la majoria d’alumnes els agrada cantar i ballar i són força festius, l’han cantada, traduïda i també ballada …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *