JOCS MATEMÀTICS

Les matemàtiques són més divertides jugant. Des de l’escola van decidir anar-hi, tant cicle mitjà com superior, a la casa de Cultura, perquè hi havia una exposició de matemàtiques molt interessant per veure.

Allà hi havia molts jocs, n’hi havia  que eren fàcils i d’altres no tant. Tots eren curiosos i divertits: amb una sola peça i miralls podies fer  figures i cossos geomètrics, també hi havia un joc de “qui és qui” de nombres, peces per construir un arc i aconseguir que s’aguanti, tangrams, imants per construir cossos geomètrics, balances, corbes…

Creiem que ha estat una fantàstica idea, ens agradat molt, sobretot el laberint de nombres, encara que costava bastant arribar al final.

També us hem de dir que hem tingut unes molt bones guies en tot moment ( i mestres alhora).

CICLE SUPERIOR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *