Category Archives: L’hora del Pati

Articles relacionats amb el projecte “L’Hora del pati”

MATINAL DE PATI I PARAULES

El dissabte dia 12 de maig, vam realitzar una altra matinal al pati de la nostra escola. Aquesta vegada, la vam dedicar a pintar jocs a terra i als arbres,  repintar estructures que s’havien malmès, muntar un sistema de reg automàtic a l’hort, polir i pintar les canastes, pintar una barca que ja s’havia muntat la setmana anterior… i a més també la vam dedicar a crear paraules gegants que han quedat exposades en una part del pati, basades en el projecte que segueix l’escola per treballar l’ortografia a través del mètode de l’Alegria Julià. Per fer aquestes paraules, vam comptar amb l’ajuda d’alguns artistes: en Pep Torrebella, en Joan Corominas Geli, la Sandrine Bueler i l’Anna Carlota Fernández Moya. Volem donar les gràcies a tots ells, i a tots els pares, mares, alumnes i familiars que van col·laborar un cop més en aquest gran projecte!

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

4a MATINAL AL PATI – ENTRE TOTS I TOTES HO FEM MILLOR!

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Dissabte passat, 28 de novembre, vam celebrar la 4a matinal al pati de l’escola i de nou va ser un èxit gràcies a vosaltres. Volem agrair-vos una vegada més la participació, la il·lusió, l’ajuda, les idees, el temps, les ganes… Nens i nenes, pares i mares, ajuntament, famílies i amics de l’escola: MIL GRÀCIES UNA VEGADA MÉS! ENTRE TOTS I TOTES HO FEM MILLOR!!

MANS PATIAquí us deixem el primer recull de fotografies:

VISITEM ESCOLES

El passat dimarts 12 de maig vam rebre la visita de molts mestres, pares i algunes entitats interessats en conèixer el nostre Projecte de Pati.

L’activitat forma part del programa “Visitem Escoles” que organitza cada curs el Centre de Recursos Pedagògics del Gironès.

Volem agrair a tots els que ens varen acompanyar l’escolta al llarg de la xerrada, la participació i bona disposició en el joc que vam fer plegats i les converses entorn les nostres inquietuds.

Compartir la nostra experiència ha estat molt enriquidor, i com dirien els nostres petits… ENTRE TOTS HO FEM MILLOR!

PRESENTACIÓ DEL CONTE “L’HORA DEL PATI”

Com que no sabien que era impossible
…ho van fer

A l’inici d’aquesta aventura, quan ens plantejàvem poder compartir el projecte de pati amb la nostra comunitat, no imaginàvem la lliçó que ens esperava.
El nostre objectiu ja era molt ambiciós: transmetre a la mainada el valor i el poder de la col·lectivitat. Al llarg del projecte hem més que assolit aquest objectiu.
Tots hem viscut en pròpia pell valors tan fonamentals com el treball en equip, la cooperació, l’empatia, la generositat, l’altruisme i la solidaritat. I això ha estat possible gràcies a un munt de persones que ens ho han donat tot: temps, esforç, dedicació, idees, treball, somriures i abraçades.
Ho devem tot a les mares i pares de la comissió de pati, als pares tècnics amb la seva maquinària, a les mares artistes, a les xocolateres, als botifarrers, el càmera i a les famílies i amics del poble que han participat a les diverses matinals.
A l’Ajuntament de Cervià de Ter que ha estat recolzant-nos i ajudant-nos en tot el que hem gosat demanar, que no ha estat poc i a Can Franc per facilitar-nos les trobades i celebracions.
Als mestres que ens han ajudat, acompanyat i aguantat infinites tabarres i a les monitores del menjador per les seves propostes de millora.
Gràcies a la Moni “la cuentista”, a en Joan Turu i a en Marcel per plasmar-ho tot d’aquesta manera tan bonica.
I sobretot, mil gràcies als alumnes de l’Aixart per la motivació, la imaginació, el treball i la il·lusió en el projecte. Seguim aprenent i creixent al vostre costat.

Així doncs, aquest conte vol ser un reconeixement i agraïment a tots vosaltres, per fer realitat tot el que hem pogut imaginar.

Mestres de la Comissió de Pati