CARNESTOLTES I DIJOUS GRAS

Divendres passat va venir el carnestoltes i tothom s’ho va passar molt bé.

Dilluns vam anar amb pijama… imagina tu quines coses més rares!

Dimarts vam anar amb un pentinat que nosaltres volíem o el cabell pintat.

Dimecres les nenes amb corbata i els nens amb faldilla… jajaja, quina gràcia!

Alumnes de 3r

I el dia següent amb tot posat, el dijous gras vam celebrar. Els avis i àvies van venir a fer coques al matí amb els nens i nenes d’educació infantil, i al migdia es van dedicar a coure butifarres i cansalada. A la tarda, tots els alumnes de primària van preparar el berenar: sucar el pa, muntar els tastets i tallar les coques. Seguidament tots els nens i nenes van poder agafar els tastets que van voler, acompanyats dels seus avis. El berenar va ser molt bo, i tot seguit els alumnes van poder jugar una estona al camp de futbol.

Moltes gràcies a tots els avis i àvies per venir! Va ser fantàstic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *