CERVIÀ ANTIC A CICLE MITJÀ

La setmana passada els alumnes de Cicle Mitjà vam treballar el Monestir dintre del Cervià Antic.

Vam fer diferents activitats durant tota la setmana.

Primerament vam realitzar una visita al monestir on el mossèn ens va estar explicant com vivien els monjos al monestir de Cervià. Després ens vam agrupar tot el cicle mitjà per fer una introducció: què eren els monjos, quina llegenda existia de l’origen del Monestir i què voldríem saber.

Els següents dies vam anar a dibuixar el monestir al natural, vam fer l’auca de la llegenda del monestir, vam escriure amb canya com ho feien els monjos en aquella època, vam completar els dibuixos  dels frescos que hi ha a l’església del monestir, vam fer una gimcana fotogràfica, uns jocs medievals, vam ordenar unes  seqüències de la vida diària dels monjos, vam escriure diaris de cada dia i per acabar vam anar de visita al Monestir de Sant Pere de Galligants a Girona on es va poder comprovar que era molt semblant al Monestir de Cervià.

Podem dir que els nens i nenes ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltes coses en cadascuna de les activitats realitzades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *