LITTERARUM

En el Litterarum d’aquest any i concretament en el Litterarum Petits, l’alumnat del nostre centre ha pogut veure on line alguns espectacles. Aquest és el comentari d’un alumne sobre l’espectacle de contes “Una estrella que no ha vist mai ningú abans”,de la Jordina Biosca a partir de textos de Pep Coll i Joan Amades.

El David de la Llave ens ha escrit:

He vist l’espectacle dels contes de la Jordina Biosca. Els contes m’han agradat molt, semblen per a nens però crec que tenen un missatge per a tots.

El de “Una estrella que no ha vist mai ningú abans”  crec que t’ensenya que no cal buscar coses grans, difícils, cares o quasi impossibles per a que alguna cosa sigui molt especial, sinó que de vegades les coses més especials les tenim a prop i són petites coses de les que no ens adonem, inclús les coses les podem fer especials nosaltres mateixos.

El que més m’ha agradat d’aquesta actuació és que la Jordina és molt expressiva, ho explica tot tant bé! només amb els canvis de to de veu i amb els seus gestos, no li cal utilitzar cap objecte ni res. Et fa estar pendent d’ella i del que explica tota la estona, amb les veus que fa te pots imaginar com és cada personatge. És una passada!!!

 

Aquest article ha estat publicat en CICLE SUPERIOR, Litterarum. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *