MASCOTA

 

EL MAURICI ENS DÓNA LA BENVINGUDA A LA NOSTRA BIBLIOTECA.

 

 

NOVETATS DEL MAURICI

El Maurici ja és un titella!! Aquí el teniu!

 

 

Com sempre, el Maurici ens ajuda a donar notícies d’activitats que es van fent a la biblioteca i també ens acompanya a les classes per llegir llibres o presentar-ne de nous.

 

 

Estigueu atents per si us avisa d’una nova activitat

o de les novetats que tenim a la biblioteca.

 


 

Hola a tothom!

Soc el Maurici, la mascota de la biblioteca de l’Institut-Escola 3d’Abril de Móra la Nova.

LA MEVA HISTÒRIA

Quin va ser el meu origen?

Durant el curs 2009-2010, es va convocar un concurs per a escollir una mascota per a la biblioteca de la nostra escola. El concurs anava adreçat per als alumnes de Cicle Superior, i era de caràcter voluntari. A les classes de 5è i 6è es van penjar les bases del concurs. Tenien de data límit fins a una setmana abans de la setmana cultural, ja que el guanyador/a es sabria durant l’entrega de premis del petit escriptor.

La mascota guanyadora va ser triada pels membres de la comissió de biblioteca que tenim al nostre centre. La guanyadora va estar l’alumna de 6è A, Cristina Diéguez Raya, amb una proposta de mascota que representava a un simpàtic ratolí de biblioteca anomenat Maurici.

El dia de l’entrega dels premis del “Petit Escriptor”,  es va anunciar la guanyadora i va rebre com a premi un llibre i la satisfacció d’haver creat a la nostra actual mascota de la biblioteca.

Una resposta a MASCOTA

  1. Nuria diu:

    Estaré amb els ulls ben oberts Maurici

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *