DE L’ABC AL SMS

Aquest títol no és un codi. És el nom de l’exposició sobre l’escriptura i la comunicació escrita que tenim al centre fins a finals d’abril.

Està situada a l’entrada de l’alumnat d’Infantil i Pimària.

Consta de 9 panells explicatius i més de 200 llibres.

 

 

            

S’està fent la presentació de l’exposició a tot l’alumnat del centre amb l’explicació de cada panell i la presentació d’alguns dels llibres relacionats amb cadascun.

Cada curs disposarà a la classe d’uns quants llibres seleccionats per al seu nivell.

 

                                  

 

Aquest article ha estat publicat en EXPOSICIONS, GENERAL, RECOMANACIONS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a DE L’ABC AL SMS

 1. Joana i Hiba 2n CI diu:

  Hola som la Joana i la Hiba de 2n CI i ens ha agradat el conte del Tibilí perqué el Tibili no volia anar a l’escola i li agradaba molt jugar pero al final va anar a l’escola perqué un dia va trobar una cosa que tenia lletres i u volía llegir i va anar a l’escola pero aprender a llegir.

 2. Jacob 2n CI diu:

  Hola,soc el Jacob de 2nB de cicle inicial i ens va agradar molt quan la Teresa ens va explicar un conte que era “En Tibili el nen que no volia anar a l’ escola” perqué
  aquest conte explicava que és important anar a l’ escola per apendre a llegir.

 3. Odette i Aroa 2nCI diu:

  Hola som l’Aroa i la Odette de 2n del CI
  Ens va agradar molt que la senyoreta Teresa ens expliques els plafons perqué em apres que es molt important escriure i lleigir.

 4. Aran i Queralt 2nCI diu:

  Hola, son la Queralt i l’Aran de 2n de CI i estem molt contents de que ens hagin deixat llibres nous. Estem esperant que ens toqui un llibre que es diu Mira mira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *