Presentació d’un nou esport: el volei

Aquests dies iniciarem, a les classes d’educació física, la pràctica d’un nou esport: el voleibol. Aquí podeu veure un vídeo d’un partit real. Seria interessant que el miréssiu atentament i us fixéssiu en els següents aspectes:

  • Quants jugadors hi ha a cada equip?
  • Amb quina part del cos toquen la pilota?
  • La pilota toca al terra en algun moment?

 

Boles malabars

Aquí teniu un tutorial sobre boles malabars que comença amb exercicis molt bàsics fins arribar a activitats més complicades. Comenceu des del principi i aneu fent les activitats poc a poc i amb paciència.Aquest tutorial també serveix per les anelles, maces o mocadors.

L’esport com a eina integradora

L’esport, a banda de el beneficis que aporta per a la salut, també ens aporta una sèrie de valors entre el quals hi ha el de la integració. Les diferències físiques, culturals, d’idioma… queden minimitzades quan juguem a qualsevol esport.

Podeu veure el següent vídeo i reflexionar sobre com creieu que l’esport pot ajudar a integrar a totes les persones sigui quin sigui el seu gènere, les seves creences, el seu idioma…

 

Test d’hàbits saludables abans d’uns cros

Abans de fer qualsevol cursa, és molt important tenir en compte molts aspectes de la preparació, de l’alimentació… En aquest test podràs comprovar els teus coneixements sobre aquests temes i preparar-te per al cros. Un cop acabat rebràs al teu correu electrònic la puntuació. Si has tret menys de 6 punts seria bo que el repetissis.