TALLERS DE PLÀSTICA 3R TRIM

Com ja sabeu dediquem unes sessions de plàstica a realitzar tallers de internivell. Això vol dir que nens i nenes de P3, P4 i P5 treballen junts aprenent els uns dels altres. Les propostes per aquest tercer trimestre han estat:

– Ós de plastilina (modelatge)
– Llargandaix de Gaudí (collage)
– Pintura barrejada amb llevat (pintura amb les mans)
– Mòbil inspirat en Calders (volum)
– Dibuix representatiu amb gomets (psicomotricitat fina)

A més d’aquests objectius hi ha els que sorgeixen sempre que es treballa el llenguatge artístic, com ara la creativitat, la concentració, els colors, apreciar un treball ben fet tan propi com dels altres i tot tipus d’habilitats manuals (pintar, punxar, retallar, enganxar, modelar…) així com aprendre a fer ús del material i tenir-ne cura. També apropem artistes reconeguts al món dels infants per anar formant un interés i cultura artística que els acompanyaran tota la vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *