EL RACÓ DE LA TARDOR

En l’Educació Infantil, és molt important treballar el ritme diari, així com els hàbits, les rutines… però també és molt important treballar el pas dels dies, dels mesos i de les estacions, d’aquesta manera aprenen a conèixer el pas del temps, perquè ells mateixos se sapiguen situar en el temps i en el l’entorn, tant físic com social, que els envolta.

El dia a dia a l’escola està estructurat de manera que aporti un equilibri entre les experiències viscudes, en quan a concentració, relaxació, treball mental i pràctic, moviment i repòs, escolta i participació, observació i fer.
En aquest article ens centrarem en el pas del temps, en concret en les estacions. Comencem doncs per la tardor, que ens omple de màgia i emoció, temperatures agradables i varietat de fruits, colors i textures.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8x4GC0-Z0ZI&list=RD8x4GC0-Z0ZI#t=52[/youtube]

Per començar hem creat el nostre petit Racó de la Tardor, amb uns follets molt agradables que ens acompanyaran al llarg de tot el curs. Però per poder crear un Racó màgic, necessitarem la vostra col.laboració aportant tot aquell material que estigui relacionat amb aquesta estació de l’any. Fotografies, articles de revista, contes, objectes del bosc (troncs, escorça, pinyes, fulles, castanyes, aglans, bolets…), ninos caracaterístics d’aquesta època (esquirols, mussols, cargols, eriçons…), també podeu portar treballs manuals que hagueu fet a casa…
D’aquesta manera, aportareu una mica d’essència al nostre raconet de la tardor.
😉
Tot seguit una petita mostra de col.laboració en el raconet de la tardor, on els més petits de l’escola ens han portat castanyes, fulles, aglans i moltes cosestes més.
Gràcies a tots els qui hi esteu col.laborant! 😀