RECEPTA DE TARDOR

Les piruletes de xocolata ja són tot un clàssic de P4. És una recepta senzilla i boníssima que quan arriben aquestes dates ja nens, nenes i mestres estem esperant i segurament… alguns pares i mares!! Durant aquests dies l’escola s’omple d’unes oloretes que alimenten ja que cada curs realitza la seva recepta. A P4 hem dedicat 3 sessions, la primera a conèixer els ingredients i comprendre l’estructura de la recepta: primer una llista amb els ingredients, després els estris de cuina que necessitem i finalment els passos a seguir per l’elaboració de les piruletes. Entre tots intentem escriure allò que sentim. La següent sessió posem en pràtica la recepta seguint els passos corresponents, fem de cuiners i cuineres amb les mans ben netes. Al final de la sessió tastem tooooots els ingredients mmmmmmmmmh
En una última sessió, un altre dia dibuixem els passos que hem seguit i entre tots escrivim PI RU LE TA, que xulo que és aprendre!!! ja veureu a l’àlbum quina feina més maca hem fet.

Mireu que contents i contentes amb les seves piruletes!!! Quin orgull fer cosetes amb les nostres mans!! Llàstima que hi havia 3 nens/es malaltons. Intentaré penjar foto seva quan es recuperin:
12 NOVEMBRE – JA ESTAN LES FOTOS DE TOTS ELS NENS I NENES!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *