EL NOSTRE CAMÍ A 1r

Aquest curs, els vostres fills i filles han preparat una sorpresa pel dia de la reunió d’inici de curs.
Com ja sabeu, estem començant P5 amb molta energia i il·lusió, per poder arribar a Primer de primària i convertir-nos en nens i nenes una mica més grans.
Aquest camí fins arribar a Primer, no serà fàcil, i com a tots els camins, sempre ens podem trobar pedres que ens fan caure, però SEMPRE ens hem de tornar a aixecar per seguir el camí amb més força.
En el nostre caminet particular, hem creat unes pedres màgiques que ens donaran més força per arribar a on volem anar. Cada nen i cada nena ha fet un dibuix a la seva pedra i l’ha deixat al seu lloc, per què quan arribi la seva família a la reunió se la trobi i li pugui deixar un missatge o una paraula d’ànim per seguir endavant.
Petons, abraçades, força, Tu pots, t’estimo, somriu… i moltes més coses ens han deixat escrit els pares i mares a les nostres pedretes. Al arribar a l’endemà ens hem posat molt contents de veure com ens estimeu!
Moltes Gràcies famílies!
Mireu el resultat final!Cada vegada que estiguem tristos i ens costi seguir endavant, podrem anar fins al caminet i animar-nos amb les vostres paraules!