Noms, Bits i el Color Vermell

A l’escola, com ja deveu saber, es fan desdoblaments per tal de proporcionar als infants una millor atenció individualitzada. En aquesta  primera sessió els nens i nenes a llengua han començat a aprendre a escriure el seu nom. Alguns ja ressegueixen i escriuen algunes lletres i alguns encara fan garagots (que és ben normal), tot depèn de l’estat maduratiu en que estigui.

Si voleu més informació, podeu llegir els següents articles

Article 1             Article 2

Aquests dies tant a l’hora de biblioteca, com a llengua i com a matemàtiques estem treballant el conte de la Caputxeta Vermella, on amb aquest els infants aprenen diferents conceptes: vocabulari, estructures verbals, repeticions, imaginació, creativitat, verbalitzacions, a fer representacions, es treballa també llargada (curt-llarg), parentius (mare, àvia, filla, neta…), valors (responsabilitat, cura dels altres, empatia), grandària (gran-petit), els color vermell…i moltes coses més.

A llengua en concret hem començat amb aprendre a escriure el nostre nom i amb el pas de  de l’escola, on els nens i nens aprenen vocabulari, atenció i concentració.

La Mireia a llengua ha ensenyat als infants una serie de “Bits d’intel·ligència” relacionats amb coses que ens podem trobar a l’escola, d’aquesta manera, poc a poc, els nens i nens aniran adquirint més vocabulari.

Vídeo: Bits d’intel·ligència

A Matemàtiques la Isa, aprofitant que a Biblioteca estem treballant el conte de la Caputxeta Vermella, l’ha explicat amb un putxineli i ha aprofitat per treballar diferents conceptes: llarg i curt, dins i fora i en concret el color vermell.