TALLERS DE PLÀSTICA 2ON TRIM EDUCACIÓ INFANTIL

Les sessions proposades per aquest trimestre van des d’un 3 EN RATLLA fet amb fang i ben pintat, un dibuix màgic amb ceres blanques que només apareix quan li posem pintura, fins a una flor punxada i pintada i utilizar tot tipus de raspalls per fer la nostra creació amb pintura passant, també, per fer una caixeta decorada amb llegums.
Ha quedat tot preciós, durant el trimestre els nens i nenes aniran passant per tots els tallers. Us ensenyem les fotos d’una d’aquestes sessions, com ja sabeu hi ha 5 grups amb nens i nenes barrejats de P3, P4 i P5, on s’ajuden, s’animen, comparteixen i aprenen els un dels altres.

I aquí teniu un petit video del taller que s’ha fet a l’aula de P3, dibuix utilitzant diferents raspalls

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *