Missatge secret (2)

Us oferim una nova activitat de la sèrie “missatge secret” adreçada a l’alumnat de l’últim curs d’Educació Infantil i de Primer de Primària, amb la que podran practicar l’escriptura i comprensió lectora de petites frases, descobrint un missatge secret.

Els nens i nenes hauran de desxifrar el contingut del missatge, a partir de la icona que representa el seu so, practicant d’aquesta manera la correspondència so-grafia. En una primera fase amb ajut (visualitzant la lletra que s’amaga a sota la icona).

Les frases que ajuden a incorporar el vocabulari bàsic, estan acompanyades d’il·lustracions i escrites en lletra de pal, per facilitar-ne la comprensió.

Altres activitats de la sèrie publicades:

Captura de pantalla del joc:

Visita el nostre PADLET, per tal de tenir totes les activitats de GENIALLY publicades a mà. Accediu des del menú superior activiGENIALLY o bé clicant a sobre la imatge:

2 comentaris a “Missatge secret (2)

 1. Hola Emilia.

  No puc accedir al joc quan apreto el nivell 1 com el nivell 2 i no fa res. En canvi, al joc 1 he apretat el nivell 1 i ja s´ha obert.

  Gracies pels teus jocs són genials.

  Maria

 2. Bona tarda, Maria

  Tens tota la raó, no havia enllaçat les activitats. Moltes gràcies, per avisar i per la valoració de les meves activitats.

  Una abraçada, Emilia. 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *