Participa

Si tens algun recurs que vulguis compartir amb nosaltres o has creat una web o un bloc que consideres que pot ser útil per a d’altres professionals de l’Ensenyament, serà benvingut !!! 

A la categoria PARTICIPA de la barra lateral podeu deixar els vostres comentaris i suggeriments.

20 comentaris a “Participa

 1. M’agradaria saber com funciona el programa iSpring. Moltes gràcies.

  És una passada el material que hi ha recollit.

 2. Maria,

  En primer lloc, moltes gràcies per visitar el bloc, sobretot en aquest temps de vacances, quan tothom està més desconnectat.

  El programa iSpring ens ajuda a transformar en fitxers en format flash els nostres documents de PowerPoint. Primer de tot, hauràs de descarregar-te el programa i instal•lar-lo al teu ordinador des d’aquí, tal i com explico al meu article.

  A continuació, et recomano que segueixis les completes instruccions que et donen al web de la Universitat Pablo Olavide de Sevilla.

  Espero que aquesta explicació et serveixi de guia i puguis treure tot el profit a aquesta fantàstica aplicació. No dubtis en preguntar, si necessites un altre aclariment.

  Bon estiu i una forta abraçada, Emilia. 😛

 3. Hola Emilia!
  Primer de tot, enhorabona pel bloc. Té molts recursos interessants 🙂
  Et deixo la meva web on hi ha un recull de jocs educatius per alumnes d’Infantil i Primària i recursos TIC pel professorat: http://www.cristic.com
  Seguim en contacte!
  Cristina

 4. Hola Cristina,

  Em sento molt agraïda per les teves paraules.

  He visitat el teu lloc web Cristic i he pogut comprovar la gran quantitat d’activitats que hi ha recopilades, amb una excel·lent classificació i amb la seva valoració. També he tingut la grata sorpresa en trobar alguna de pròpia !

  Sempre és una satisfacció conèixer nous llocs que, amb el seu esforç i solidaritat, ens ajuden en la nostra tasca diària. Moltes gràcies.

  Ja t’he afegit al meu Pinterest.

  Fins aviat i una forta abraçada, Emilia. 😛

 5. Hola Natxo,

  Podries concretar una mica. No sé el què vols començar.

  Moltes gràcies, Emilia 🙂

 6. Buenos días.

  Me pongo en contacto con ustedes para invitarles a que conozcan nuestro portal educativo gratuito Mundo Primaria (www.mundoprimaria.com)

  La finalidad de Mundo Primaria es la de ser un complemento educativo para los niños de Primaria, ofreciéndoles contenidos entretenidos y de alta calidad.

  Pretendemos, a través de juegos interactivos muy sencillos, que los niños refuercen los conocimientos que ya tienen de las diferentes materias que aprenden en el colegio (matemáticas, lengua, inglés, conocimiento del medio…) y poner también a su disposición juegos específicos para la mejora de habilidades como la atención, la memoria, la lógica, los conceptos básicos, la audición…

  Además, ofrecemos diferentes secciones muy interesantes y entretenidas para que amplíen su cultura general, desarrollen su imaginación y aumente su curiosidad por las cosas que les rodean. Entre otras:

  – Decenas de cuentos y audiocuentos adaptados con el fin de fomentar la lectura en esas edades (clásicos, populares, fábulas, leyendas).

  – Una sección de arte, El Arte en tu mochila, que les ayudará a descubrir las obras y los artistas más importantes de todos los tiempos de manera divertida y adaptada a su capacidad de comprensión.

  – Una sección de Pedagogía para padres dirigida por el reconocido psicopedagogo Jesús Jarque García.

  – Múltiples recursos educativos para los estudiantes: vídeos temáticos, fichas para imprimir, infografías, textos de comprensión lectora…

  Se trata, en definitiva, de un portal educativo para aprender, básicamente, jugando.

  Les invito a que accedan y, si lo ven apropiado, incluyan a Mundo Primaria en sus enlaces de interés.

  Atentamente:

  Julio Moreno Coco

 7. Julio,

  He visitado vuestro espacio educativo y lo he encontrado muy completo, bien estructurado y muy interesante.

  Muchas gracias por facilitarnos el enlace, que seguro ayudará a nuestros alumnos a divertirse, a la vez qque aprenden.

  Un abrazo, Emilia

 8. Buenas tardes compañeros,

  Les escribimos desde Bosque de Fantasías. Un proyecto educativo que trabaja cada día para conseguir los mejores recursos para padres, profesores, y por supuesto, para niños. Consideramos que aprender de forma entretenida es un recurso fantástico para motivar a niños y niñas en la dura carrera del aprendizaje.

  En este sentido queremos hablaros de nuestro espacio infantil de juegos educativos. En él podréis encontrar juegos correspondientes a diferentes temáticas (Lengua y Literatura, Ciencias Naturales, Ciencias Sociales…) así como temáticas variadas y de entretenimiento como pueden ser los puzles o los dibujos para colorear.

  URL: http://juegosinfantiles.bosquedefantasias.com/

  Nos gustaría saber si estarían interesados en incluir un enlace o mención de nuestra página en su espacio.

  Un cordial saludo!

 9. Compañeros del Bosque de las Fantasías,

  Nos encantaría publicitar vuestro espacio de Juegos Infantiles en nuestro blog. De hecho, hace ya un tiempo hicimos mención de uno de vuestros proyectos: El portal de lectura.

  Mañana 10 de mayo de 2016 encontraréis un artículo sobre vuestro portal.

  Un abrazo, Emilia 🙂

 10. Moltes gràcies per tot el teu material!!!
  Si vols pots fer una ullada amb blog que estic fent amb material de recolçament en català: detallsambanima.blogspot.com.es
  Espero que t’agardi.
  Myriam

 11. Hola Myriam,

  Gràcies a tu, per les teves paraules. He fet una petita passejada pel teu blog i hi he trobat interessants recursos per a treballar la Llengua Catalana amb els nostres alumnes.

  Moltes gràcies, per compartir-lo.

  Una abraçada, Emilia 😛

 12. Hola Emilia,
  Felicitats pels recursos que vas creant, jo els utilitzo molt en la gamificació de les activitats que realitzo pels alumnes i les alumnes del nostre Institut escola Gornal.

  Us passo un link per tal que li doneu un cop d’ull.
  http://material365.cat/

  Salutacions Miquel.

 13. Bona tarda, Miquel

  He donat una ullada al vostre bloc i m’ha agradat molt. També m’ha fet molta il·lusió comprovar que, entre els múltiples recursos que oferiu al vostre alumnat, heu inclòs alguna de les meves activitats.

  El que sí t’he d’advertir és que els enllaços de les mateixes ja no funcionen des d’aquest estiu. Lamentablement l’espai Wikispaces on les tenia allotjades va tancar i vaig haver de posar-les en un altre lloc. Si us plau. llegeix aquest article, per tal de tenir tota la informació.

  Actualment, tots els enllaços estan actualitzats en el seu article corresponent. Si veus que et costa molt de temps trobar-los tots, m’ho dius i te’ls envio al teu correu.

  Moltes gràcies, pel teu cometari.

  Una abraçada, Emilia. 😛

 14. Hola Emilia, saps l’any passat vaig estar fent un Symbaloo, amb molts dels teves activitats i ara el wiki tancat. Uff quina feinada posar-ho a punt. Saps com podria fer-ho per agilitzar. He obert un comentari que feies un xic més amunt al Miquel i no se m’obre cap tipus d’info. Me la pots passar.Gràcies!

 15. Bona tarda, Sylvia

  Sí, lamentablement l’espai Wikispaces on tenia allotjades totes les aplicacions va tancar, amb tot el que això ha comportat de feina de trasllat de les aplicacions, a un altre lloc web.

  A dia d’avui, ja he actualitzat tots els articles del blog amb les noves adreces, però si em facilites l’adreça del Symbaloo et puc enviar l’adreça de les activitats que hi hagis posat, al teu correu.

  Fins aviat. Una abraçada, Emilia. 😛

 16. Hola Emilia!! ·Em dic Helena i sòc una mestra d’infantil que treballo a una escola de L’Hospitalet de Llobregat.
  En principi dir que m’agraden tots els teus recursos web i molts dels quals faig servir a dins de la meva programació d’informàtica.
  La veritat és que tinc cursos fets sobre les TIC, i m’agradaria dedicar-me a crear activitats per infantil, ja que tret dels JClic hi ha pocs llocs on puguem anar i trobar activitats per fer a l’hora d’informàtica.
  Jo he fet alguna activitat interactiva amb powerpoint, però és necessita temps, del qual no disposo.
  M’agradaria que em poguessis orientar. Voldria dedicar-me, com tu, a crear activitats pels nens/es , reduint la meva jornada a l’escola.
  No sé a on adreçar-me o si pot haver-hi alguna empresa que em pogués contractar,…
  Moltes gràcies!! No deixis mai de fer aquesta feina, ja que tots els mestres necessitem de les teves activitats tant boniques i motivadores.

 17. Bona tarda, Helena

  Quines paraules més maques. Moltes gràcies per la teva valoració.

  La veritat és que a mi també m’està costant trobar alguna aplicació per crear noves activitats més enllà del JCLIC i el PowerPoint, ara que ha deixat de funcionar FLASH.

  A continuació, et poso algunes de les opcions que estic experimentant:

  H5P
  Genially
  Scratch
  App Inventor
  Educaplay

  En la creació de totes les activitats, independentment de l’aplicació, s’ha d’invertir un bon grapat d’hores que, en el meu cas, han sortit del meu temps lliure. Abans, la Generalitat permetia sol·licitar una llicència per estudis o creació de materials retribuïda. Ara també es pot sol·licitar, però sense remunerar.

  Lamentablement no conec a cap empresa que ofereixi aquest servei.

  Espero que aviat ens puguis oferir les teves pròpies activitats.

  Una abraçada, Emilia. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *